Om Fanö

Fanö är en HSB bostadsrättsförening i Kista 10 km nordväst om Stockholm. Våra hus ligger naturnära vid Järvafältet med lekparker, daghem, skolor m.m. runt knuten. På bara fem minuters promenadavstånd finns Kista Galleria med över hundra butiker, restauranger och biopalats, öppet alla dagar 10-21.

 

Ladda ner och skriv ut en besökskarta över området Brf Fanö.

I anslutning till Kista Galleria tar tunnelbanan dig till T-centralen på 15 minuter, eller så väljer du bussterminalen som täcker större delen av västerort samt flygbussar till och från både Bromma och Arlanda. Kista ligger mitt emellan E4 och E18 vilket gör att du som har bil snabbt tar dig både in till stan och ut i landet.

 

Alla lägenheter i föreningen är uppkopplade med riktigt bredband från Bredbandsbolaget och i månadsavgiften ingår 100/10 megabit per sekund (in resp. ut) samt den fasta avgiften för bredbandstelefoni. Du betalar endast för de egna samtalen. Com Hem levererar kabel-TV där det analoga basutbudet ingår i månadsavgiften.

 

Fanö har två tvättstugor, vid Sorögatan 57 och 93. Dessa får användas av samtliga boende och bokas via en mobilapp, på webben eller digitala tavlor i respektive tvättstuga. Portarna till trapphusen i föreningen är låsta med kodlås hela dygnet och nattetid patrullerar Securitas området.

 

 

Det finns ett antal parkeringsplatser och ett mindre antal garageplatser som de boende kan hyra. Placering i kö sker via anmälan till HSB.